رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفتگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان گفت: بیماری وبا بیشتر در مناصق شمالی و در آب و هوای مربوط مرطوب شیوع پیدا میکند و عامل اصلی انتقال آن، آبهای آلوده است.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 خرداد 1396ساعت انتشار : 6:22:34رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفتگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان گفت: بیماری وبا بیشتر در مناصق شمالی و در آب و هوای مربوط مرطوب شیوع پیدا میکند و عامل اصلی انتقال آن، آبهای آلوده است.