اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 12 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 23:25:38

کاهش‌ارزش‌پوند به واردات‌موادغذایی انگلستان ضربه زد

چه روغن‌هایی که برای مصرف روزانه سالم‌ترند/ سرخ کردن، مواد غذایی را سمی می‌کند

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: هر اندازه غذاها را به صورت آب‌پز، بخارپز و فرپز بخوریم بهتر است؛ چراکه سرخ کردن، کیفیت مواد غذایی را پایین می‌آورد و آنها را سمی می‌کند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مهر 1396ساعت انتشار : 19:27:52
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: هر اندازه غذاها را به صورت آب‌پز، بخارپز و فرپز بخوریم بهتر است؛ چراکه سرخ کردن، کیفیت مواد غذایی را پایین می‌آورد و آنها را سمی می‌کند.