باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مجری طرح دانه های روغنی نوشت:«با تغییر شیوه تغذیه و کاهش مصرف روغن های بی کیفیت توسط طبخ غذا از طرق دیگر می توان مرگ و میر ناشی از سکته های قلبی را به حداقل رساند.»
منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1396ساعت انتشار : 11:22:20باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مجری طرح دانه های روغنی نوشت:«با تغییر شیوه تغذیه و کاهش مصرف روغن های بی کیفیت توسط طبخ غذا از طرق دیگر می توان مرگ و میر ناشی از سکته های قلبی را به حداقل رساند.»