یکسوم از کل مواد غذایی تولید شده در دنیا در سیستمهای مصرف و تولید و توزیع غذا از بین میرود و هزینه زیادی را بر اقتصاد دنیا تحمیل میکند. برآوردهای فائو نشان میدهد سالانه ۱٫۳میلیارد تن غذا در جهان هدر میرود که ۳۵میلیون تن از این رقم معادل ۲٫۷درصد در ایران دور ریخته میشود
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 آذر 1396ساعت انتشار : 13:37:19یکسوم از کل مواد غذایی تولید شده در دنیا در سیستمهای مصرف و تولید و توزیع غذا از بین میرود و هزینه زیادی را بر اقتصاد دنیا تحمیل میکند. برآوردهای فائو نشان میدهد سالانه ۱٫۳میلیارد تن غذا در جهان هدر میرود که ۳۵میلیون تن از این رقم معادل ۲٫۷درصد در ایران دور ریخته میشود