مطالعات جدید نشان میدهند که، بسیاری از بسته بندیهای کاغذی و مقوایی که در آن سیب زمینیها و یا برگرها سرو میشوند، از یک ماده شیمیایی تشکیل شده اند که باعث جذب روغن میشود، این ترکیب شیمیایی ممکن است از فلوئورها باشند. این گزارشها بیان میکنند که این ترکیبات به نام PER و Polyfluoroalkyl یا (PFAS) مواد شیمیایی مصنوعی نسبتا پایداری هستند که یکی از عوامل ابتلا به بیماریهایی مانند سرطان، مسمومیت غذایی و ایجاد اختلال در سیستم دفاعی بدن به شمار میروند.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مهر 1396ساعت انتشار : 11:19:9مطالعات جدید نشان میدهند که، بسیاری از بسته بندیهای کاغذی و مقوایی که در آن سیب زمینیها و یا برگرها سرو میشوند، از یک ماده شیمیایی تشکیل شده اند که باعث جذب روغن میشود، این ترکیب شیمیایی ممکن است از فلوئورها باشند. این گزارشها بیان میکنند که این ترکیبات به نام PER و Polyfluoroalkyl یا (PFAS) مواد شیمیایی مصنوعی نسبتا پایداری هستند که یکی از عوامل ابتلا به بیماریهایی مانند سرطان، مسمومیت غذایی و ایجاد اختلال در سیستم دفاعی بدن به شمار میروند.