تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: مواد استفاده شده در حلیم و شله زرد از جمله گندم پوست کنده، دارچین، برنج، روغن، زعفران،شکر و نمک باید دارای مجوز های لازم از وزارت بهداشت و این سازمان، باشد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 خرداد 1396ساعت انتشار : 14:27:23تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: مواد استفاده شده در حلیم و شله زرد از جمله گندم پوست کنده، دارچین، برنج، روغن، زعفران،شکر و نمک باید دارای مجوز های لازم از وزارت بهداشت و این سازمان، باشد.