اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 22:26:10

محتویات حلیم و شله زرد باید مجوز های بهداشتی لازم را داشته باشد

محتویات حلیم و شله زرد باید مجوز های بهداشتی لازم را داشته باشد

تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: مواد استفاده شده در حلیم و شله زرد از جمله گندم پوست کنده، دارچین، برنج، روغن، زعفران،شکر و نمک باید دارای مجوز های لازم از وزارت بهداشت و این سازمان، باشد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 خرداد 1396ساعت انتشار : 14:27:23
تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: مواد استفاده شده در حلیم و شله زرد از جمله گندم پوست کنده، دارچین، برنج، روغن، زعفران،شکر و نمک باید دارای مجوز های لازم از وزارت بهداشت و این سازمان، باشد.