پژوهشگران سازمان آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی با بررسی وضعیت آلودگی نیترات سیبزمینی مراکز اصلی تولید و نیز میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران، عنوان کردند که میزان نیترات سیبزمینیهای تولیدی کشور در محدوده میانگین جهانی قرار دارد و ۳۰ درصد از نمونههای بررسی شده، از حد مجاز برخی کشورهای اروپایی بالاتر است.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 7:1:13پژوهشگران سازمان آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی با بررسی وضعیت آلودگی نیترات سیبزمینی مراکز اصلی تولید و نیز میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران، عنوان کردند که میزان نیترات سیبزمینیهای تولیدی کشور در محدوده میانگین جهانی قرار دارد و ۳۰ درصد از نمونههای بررسی شده، از حد مجاز برخی کشورهای اروپایی بالاتر است.