بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی هرمزگان با اشاره به تاثیرهای سوء مصرف بالای نمک در مواد غذایی به ویژه نان، گفت: 50 درصد نانوایی های استان میزان استاندارد مصرف نمک در نان را رعایت نمی کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 آبان 1397ساعت انتشار : 7:2:9بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی هرمزگان با اشاره به تاثیرهای سوء مصرف بالای نمک در مواد غذایی به ویژه نان، گفت: 50 درصد نانوایی های استان میزان استاندارد مصرف نمک در نان را رعایت نمی کنند.