اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 دى ماه 1403 ساعت: 19:25:12

رشد 25 درصدی تولید گل‌گاوزبان در مازندران

رشد 25 درصدی تولید گل‌گاوزبان در مازندران

مازندران با تولید 500 تن گل‌گاوزبان در سال جاری، در تولید این گیاه دارویی 25 درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشته و به‌عنوان قطب جدید تولید این گیاه دارویی در کشور شناخته‌ شده است. به گزارش ایلنا،  بابک مؤمنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام این خبر گفت: کشاورزان پرتلاش مازندرانی با بهره‌گیری از دانش و تجربه خود و همچنین حمایت‌های جهاد کشاورزی، موفق به برداشت 500 تن از این محصول باکیفیت شدند که این رقم در مقایسه با سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است. وی با بیان اینکه مازندران به‌عنوان یکی از مناطق مستعد کشت گل‌گاوزبان در کشور، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی و بخشی از صادرات این محصول به کشورهای دیگر ایفا می‌کند، افزود: در سال جاری شاهد افزایش سطح زیر کشت، عملکرد باغات و تنوع ارقام گل‌گاوزبان در استان بودیم که این امر در کنار شرایط آب و هوایی مناسب، منجر به تولید محصول باکیفیت و مرغوب شده است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 خرداد 1403ساعت انتشار : 14:1:23