اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 6 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 6 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 7:25:16

میزان نمک در دوغ‌های تولیدی استان کرمانشاه کاهش یافت

میزان نمک در دوغ‌های تولیدی استان کرمانشاه کاهش یافت

کرمانشاه - ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۶ واحد تولیدی فرآورده‌های لبنی استان کرمانشاه موفق شدند میزان نمک مصرفی در فرمولاسیون ۱۲ محصول (دوغ) را از مقدار هشت دهم گرم به ۶ دهم گرم کاهش دهند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1399ساعت انتشار : 11:0:27
کرمانشاه - ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۶ واحد تولیدی فرآورده‌های لبنی استان کرمانشاه موفق شدند میزان نمک مصرفی در فرمولاسیون ۱۲ محصول (دوغ) را از مقدار هشت دهم گرم به ۶ دهم گرم کاهش دهند.