همانگونه که در لایحه برنامه ششم توسعه عنوان شده است، اگر سازمان امور عشایر از وزارت جهاد کشاورزی منفک شده و به معاونت امور عشایر و روستاییان نهاد ریاست جمهوری بپیوندد، بهطور قطع مزایای مثبتی عاید عشایر و روستاییان خواهد شد.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 آذر 1394ساعت انتشار : 13:12:22
همانگونه که در لایحه برنامه ششم توسعه عنوان شده است، اگر سازمان امور عشایر از وزارت جهاد کشاورزی منفک شده و به معاونت امور عشایر و روستاییان نهاد ریاست جمهوری بپیوندد، بهطور قطع مزایای مثبتی عاید عشایر و روستاییان خواهد شد.
قائممقام سازمان امور عشایر امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) درباره پیشنهادی که در برنامه ششم توسعه برای این سازمان عنوان شده است، گفت: این پیشنهاد هنوز در دولت مطرح نشده است، اما میتوان آینده خوبی را برای این سازمان متصور شد.
میرولی صفرزاده افزود: اگر سازمان امور عشایر از وضعیت فعلی خارج و بهعنوان معاونتی در ریاست جمهوری ادامه فعالیت دهد، این امر میتواند مزایایی را نصیب روستاییان و عشایر کند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اعتبارات اختصاصیافته به حوزه عشایر چنان به کندی پیش میرود که از بسیاری برنامههای این بخش جا ماندهایم.
فعلاً عشایر کشور مشکل کمآبی ندارند
قائممقام سازمان امور عشایر از اسکان تمامی عشایر کشور در قشلاق خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر با وجود بارندگیهای چند روز گذشته، مشکل کمآبی عشایر تا حدودی مرتفع شده است، اما برای ماههای آینده هنوز اعتباری نداریم، اگر بارندگیها تداوم نداشته باشد.
صفرزاده ادامه داد: بخشهای جنوبی کشور و عشایری که در قشلاق زندگی میکنند، نیازمند اعتبار هستند تا بتوانیم مایحتاج اولیه زندگی دامها و انسانها را فراهم آوریم و اگر تخصیص اعتبارات به کندی پیش رود، مشکلات ثانویهای بهوجود خواهد آمد.
وی یادآور شد: در صورتی که نهاد ریاست جمهوری عهدهدار بخش عشایری شود، همانگونه که در حوزه توسعه روستایی اتفاقات مبارکی پیش آمده است، میتوان خوشبین بود که اعتبارات بخش بهموقع تخصیص پیدا کند و برنامههای حوزه امور عشایری اجرایی شود.
صفرزاده درباره وضعیت فعلی عشایر در قشلاق تأکید کرد: سوخت به اندازه کافی تأمین شده است و از لحاظ علوفه و سایر مایحتاج عشایر همچون آرد و سایر ملزومات مشکل خاصی وجود ندارد، زیرا این سازمان با همکاری تشکلهای مربوطه، تمامی مایحتاج عشایر را تأمین کرده است.
وی در پایان اظهار داشت: از لحاظ بیماری در دامهای عشایر، تاکنون گزارشی از استانهای مختلف دریافت نشده است و در صورت بروز نیز سازمان دامپزشکی کشور وارد عمل خواهد شد.
لازم به ذکر است، در لایحه برنامه ششم توسعه عنوان شده است که سازمان امور عشایر و ادارههای مربوط به آن بهتر است منحل شده و به معاونت امور عشایر و روستاییان نهاد ریاست جمهوری تبدیل شود که البته این لایحه ابتدا در دولت و پس از بررسی مزایای و معایب آن به تصویب رسیده یا رد شود./
خبرنگار: مژگان ستار
A-940928-02