اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 5:25:42

سنجش ید نمک های خوراکی/کاهش ۶۱.۵درصدی بیماری گواتر

سنجش ید نمک های خوراکی/کاهش ۶۱.۵درصدی بیماری گواتر

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با بیان اینکه طی دو دهه پوشش مصرف نمک یددار به ۹۸ درصد در کشور رسید، گفت: در این مدت، بیماری گواتر از ۶۸ درصد به ۶.۵ درصد در کشور کاهش یافته است.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:2:58
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با بیان اینکه طی دو دهه پوشش مصرف نمک یددار به ۹۸ درصد در کشور رسید، گفت: در این مدت، بیماری گواتر از ۶۸ درصد به ۶.۵ درصد در کشور کاهش یافته است.