اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 بهمن ماه 1403 ساعت: 11:26:7

تولید نان‌ گندم فراسودمند با دو سویه باکتری‌ بومی

تولید نان‌ گندم فراسودمند با دو سویه باکتری‌ بومی

محققان دانشگاه‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و علوم پزشکی گلستان با افزودن دو سری از باکتری‌های بومی به خمیر ترش آرد گندم، موفق به تولید نان فراسودمند شدند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 12:1:25
محققان دانشگاه‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و علوم پزشکی گلستان با افزودن دو سری از باکتری‌های بومی به خمیر ترش آرد گندم، موفق به تولید نان فراسودمند شدند.