اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:12

پنج هزار و ۵۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد

پنج هزار و ۵۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد

اصفهان - ایرنا - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید پنج هزار و ۵۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی گرم‌آبی و سردآبی در این استان در هشت ماه امسال خبر داد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1403ساعت انتشار : 12:25:11