با اجرای طرح ملی پایش آلایندههای مواد غذایی، اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد که این مرکز تاکنون با بهرهگیری از ارتباطات داخلی و بینالمللی موفق به استقرار روشهای شناسایی آلایندهها و تقلبات در مواد غذایی شده است.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 آبان 1395ساعت انتشار : 16:12:57با اجرای طرح ملی پایش آلایندههای مواد غذایی، اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد که این مرکز تاکنون با بهرهگیری از ارتباطات داخلی و بینالمللی موفق به استقرار روشهای شناسایی آلایندهها و تقلبات در مواد غذایی شده است.