اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 5:25:42

برنج دودی واقعا ضرر دارد؟

برنج دودی واقعا ضرر دارد؟

در گذشته مواد غذایی را دود می دادند تا ماندگاری بیشتری داشته باشد اما امروزه مواد غذایی دودی بیشتر از سر تفنن مصرف می شود. دود بیش از دو هزار نوع ماده شیمیایی دارد و باعث ضدعفونی شدن خوراکی ها می شود.دود عوامل میکروبی و قارچی مواد غذایی را از بین می برد تا زمان ماندگاری آن ها بیشتر شود.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:5:31
در گذشته مواد غذایی را دود می دادند تا ماندگاری بیشتری داشته باشد اما امروزه مواد غذایی دودی بیشتر از سر تفنن مصرف می شود. دود بیش از دو هزار نوع ماده شیمیایی دارد و باعث ضدعفونی شدن خوراکی ها می شود.دود عوامل میکروبی و قارچی مواد غذایی را از بین می برد تا زمان ماندگاری آن ها بیشتر شود.