دبیر کانون صنایع غذایی ایران معتقد است که وضعیت قیمت و توزیع شکر نسبت به ماههای گذشته بهبود یافته است، اما هنوز بیش از قیمت مصوب است که باعث شده واحدهای تولیدی مزیت رقابتی خود را در بازارهای بینالمللی از دست دهند.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1395ساعت انتشار : 12:42:22دبیر کانون صنایع غذایی ایران معتقد است که وضعیت قیمت و توزیع شکر نسبت به ماههای گذشته بهبود یافته است، اما هنوز بیش از قیمت مصوب است که باعث شده واحدهای تولیدی مزیت رقابتی خود را در بازارهای بینالمللی از دست دهند.