پایان فقر و گرسنگی از مسیر "اهداف توسعه پایدار" سازمان ملل/ سهچهارم از آمار فقر در مناطق روستایی است/ لزوم افزایش تولید مواد غذایی در جهان تا 60 درصد
برای سیر کردن دو میلیارد نفر دیگر تا سال 2050 میلادی (1429 خورشیدی)، باید تولید مواد غذایی در جهان را تا 60 درصد و در کشورهای در حال توسعه تقریباً تا دو برابر افزایش داد. در پی تغییرات آب و هوایی و تأثیرات آن روی کشاورزی این شرایط پیچیدهتر میشود.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آبان 1395ساعت انتشار : 16:2:18