تهران – ایرنا – مطالعات محققان دانشگاه ملی استرالیا و دانشگاه کورتین نشان میدهد گنجاندن گوشت قرمز فرآورینشده در رژیم غذایی سالم مدیترانهای احتمال ابتلا به بیماری ام اس را کاهش میدهد.
منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 خرداد 1398ساعت انتشار : 12:1:17تهران – ایرنا – مطالعات محققان دانشگاه ملی استرالیا و دانشگاه کورتین نشان میدهد گنجاندن گوشت قرمز فرآورینشده در رژیم غذایی سالم مدیترانهای احتمال ابتلا به بیماری ام اس را کاهش میدهد.