
بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در مصرف آب و مواد غذایی، گفت: 90 درصد موارد اسهال از مصرف آبهای ناسالم است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 مهر 1394ساعت انتشار : 12:57:25بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در مصرف آب و مواد غذایی، گفت: 90 درصد موارد اسهال از مصرف آبهای ناسالم است.