اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 16:25:31

تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین 14 درصد افزایش یافت

تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین 14 درصد افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان تولید در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گدشته با ۲۳ هزار و ۱۰۰ تن، حدود ۱۴.۴درصد رشد داشته است. به گزارش ایلنا، حمیدرضا عزتی  با اشاره به تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی استان گفت:  از ابتدای سال تا پایان آبان ماه، ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان تولید شد. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال بیش از ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آذر 1403ساعت انتشار : 12:25:34