بر اساس بررسی های پروژهی فائو تحت عنوان«ظرفیت سازی برای کاهش ضایعات مواد غذایی در خاورمیانه»، هر ساله حداقل 100 هزار تن از انواع گوشت قرمز در ایران به شکل ضایعات از چرخه ی مصرف خارج می شود که در صورت کاهش آن، این کشور می تواند به سوی خودکفایی در تامین گوشت قرمز گام بردارد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 شهریور 1395ساعت انتشار : 15:27:39بر اساس بررسی های پروژهی فائو تحت عنوان«ظرفیت سازی برای کاهش ضایعات مواد غذایی در خاورمیانه»، هر ساله حداقل 100 هزار تن از انواع گوشت قرمز در ایران به شکل ضایعات از چرخه ی مصرف خارج می شود که در صورت کاهش آن، این کشور می تواند به سوی خودکفایی در تامین گوشت قرمز گام بردارد.