تهران - ایرنا - رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: براساس برآوردهای جهانی در سال های 2011 تا 2015 در جهان، هفت میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از وقوع بیماری های غیرواگیر قلبی و عروقی و سرطان ها بدلیل مصرف بالای نمک، قند و چربی وارد شده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 دی 1394ساعت انتشار : 21:17:22تهران - ایرنا - رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: براساس برآوردهای جهانی در سال های 2011 تا 2015 در جهان، هفت میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از وقوع بیماری های غیرواگیر قلبی و عروقی و سرطان ها بدلیل مصرف بالای نمک، قند و چربی وارد شده است.