رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه این نوع گوشت حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده است، گفت: حدود یک ماه است که جگر گوسفندی نیز قبل از عرضه به بازار باید ۲۴ ساعت در پیش سرد قرار بگیرد.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 تیر 1396ساعت انتشار : 6:32:55رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه این نوع گوشت حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده است، گفت: حدود یک ماه است که جگر گوسفندی نیز قبل از عرضه به بازار باید ۲۴ ساعت در پیش سرد قرار بگیرد.