رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: پر رنگی بسیاری از آجیل های به اصطلاح مرغوب و صادراتی، حاصل رنگ های اضافه شده به خوراکی جات است که بیش از حد مجاز و یا با ترکیبات شیمیایی به محصول اضافه شده است.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 مرداد 1396ساعت انتشار : 6:57:55رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: پر رنگی بسیاری از آجیل های به اصطلاح مرغوب و صادراتی، حاصل رنگ های اضافه شده به خوراکی جات است که بیش از حد مجاز و یا با ترکیبات شیمیایی به محصول اضافه شده است.