با مقایسهی مزایای روش IQF و معایب روش انجماد خانگی، میتوان به این نتیجه رسید که بر خلاف انتظار، مواد غذایی منجمد شده و سپس یخزدایی شده از فریزرهای خانگی آن تازگی و طراوت و حتی بافت سلولی مواد غذایی تازه را ندارند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آذر 1399ساعت انتشار : 17:0:38 با مقایسهی مزایای روش IQF و معایب روش انجماد خانگی، میتوان به این نتیجه رسید که بر خلاف انتظار، مواد غذایی منجمد شده و سپس یخزدایی شده از فریزرهای خانگی آن تازگی و طراوت و حتی بافت سلولی مواد غذایی تازه را ندارند.