اهواز- ایرنا - معاون سلامت دامپزشکی خوزستان گفت:صاحبان واحدهای فعال در تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی باید برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از سامانههای مدیریت ایمنی غذایی براساس اصول و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی جهت مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از آلودگی آن استفاده کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آذر 1399ساعت انتشار : 17:0:32اهواز- ایرنا - معاون سلامت دامپزشکی خوزستان گفت:صاحبان واحدهای فعال در تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی باید برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از سامانههای مدیریت ایمنی غذایی براساس اصول و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی جهت مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از آلودگی آن استفاده کنند.