دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه اگر گوشت و مرغ منجمد را در دمای محیط قرار دهیم بلافاصله که دمای هوا به بالای ۱۰درجه سانتیگراد برسد، باکتریها و میکروبهایی که بدلیل انجماد به حالت نهفته در آمده بودند دوباره فعال میشوند، میافزاید: پس بهتر است که مرغ و گوشت را داخل بخچال، یخزدایی کنیم. گرچه این فرآیند زمانبر است. روش دیگر قرار دادن مرغ یا گوشت منجمد در کیسه و پس از آن داخل آب سرد است.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 مرداد 1403ساعت انتشار : 12:1:1