رئیس انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه نمک سبب نگه داشتن مایعات در بدن و در نتیجه افزایش حجم و پرفشاری خون می شود، به مبتلایان به پرفشاری خون توصیه کرد در ایام نوروز از مصرف آجیل های شور پرهیز کنند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:1:43رئیس انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه نمک سبب نگه داشتن مایعات در بدن و در نتیجه افزایش حجم و پرفشاری خون می شود، به مبتلایان به پرفشاری خون توصیه کرد در ایام نوروز از مصرف آجیل های شور پرهیز کنند.