تهران-ایرنا- عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار محدود کردن استفاده از شکر، نمک و چربی در غذاهای نذری شد و گفت: میوه از بهترین گزینهها برای نذر است.
منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 شهریور 1398ساعت انتشار : 12:1:58تهران-ایرنا- عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار محدود کردن استفاده از شکر، نمک و چربی در غذاهای نذری شد و گفت: میوه از بهترین گزینهها برای نذر است.