اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

سالاد و سبزی در بشقاب غذا باشد/ دوغ کم نمک بنوشید

سالاد و سبزی در بشقاب غذا باشد/ دوغ کم نمک بنوشید

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه باید مصرف غذای سرخ کرده محدود شود، گفت: بهتر است، غذاها به صورت بخارپز، آب پز و تنوری طبخ شود.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 فروردین 1397ساعت انتشار : 7:1:23
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه باید مصرف غذای سرخ کرده محدود شود، گفت: بهتر است، غذاها به صورت بخارپز، آب پز و تنوری طبخ شود.