مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان خراسان شمالی گفت: روغن کنجد به دلیل دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب غیر اشباع سبب جلوگیری از تسلب شرایین و بسته شدن عروق می شود، همچنین این روغن باعث کاهش قند خون ناشتا می شود.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 مرداد 1394ساعت انتشار : 22:57:27مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان خراسان شمالی گفت: روغن کنجد به دلیل دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب غیر اشباع سبب جلوگیری از تسلب شرایین و بسته شدن عروق می شود، همچنین این روغن باعث کاهش قند خون ناشتا می شود.