ایلام - ایرنا - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: 70 درصد فرآورده ها و کالاهای خوراکی تولید داخل استان دارای برچسب نشانگر رنگی و چراغ راهنمای تغذیه ای برای شناسایی میزان قند، چربی و نمک به کار رفته در محصولات خوراکی هستند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1395ساعت انتشار : 12:32:24ایلام - ایرنا - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: 70 درصد فرآورده ها و کالاهای خوراکی تولید داخل استان دارای برچسب نشانگر رنگی و چراغ راهنمای تغذیه ای برای شناسایی میزان قند، چربی و نمک به کار رفته در محصولات خوراکی هستند.