اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 دى ماه 1403 ساعت: 6:25:35

جلبک ها و گیاهان آبزی منابع جدید غذایی انسان ها هستند

جلبک ها و گیاهان آبزی منابع جدید غذایی انسان ها هستند

اهواز- رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت: جلبک ها و گیاهان آبزی منابع جدید غذایی نسل بشر هستند و در همین راستا ۶ سند ملی برای استفاده ه از جلبک ها و گیاهان آبزی در دست تدوین است.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 اسفند 1394ساعت انتشار : 19:57:21
اهواز- رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت: جلبک ها و گیاهان آبزی منابع جدید غذایی نسل بشر هستند و در همین راستا ۶ سند ملی برای استفاده ه از جلبک ها و گیاهان آبزی در دست تدوین است.