کشاورزی> سازمان توسعه تجارت ایران در نامهای به سازمان صنعت، معدن و تجارت استانهای کشور شرایط و ضوابط فنی صادرات سیب درختی را اعلام کرد.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 خرداد 1395ساعت انتشار : 8:32:18کشاورزی> سازمان توسعه تجارت ایران در نامهای به سازمان صنعت، معدن و تجارت استانهای کشور شرایط و ضوابط فنی صادرات سیب درختی را اعلام کرد.به گزراش پایگاه خبری اقصتاد غذا «فود پرس»، در این نامه آمده است: با توجه به درخواست وزارت جهاد کشاورزی اقدامات لازم مبنی بر رعایت مقررات ارسالی صورت گیرد.وزارت جهاد کشاورزی در نامه خود ویژگیهای سیب صادراتی، نوع بستهبندی و نشانهگذاری را اعلام کرده است.برهمین اساس، در خصوص ویژگیهای سیب صادراتی، گوشت میوه باید کاملا سلام و فاقد هرگونه عیب باشد، میوه باید فاقد لک، لکه سیاه، ضربه دیدگی، پلاسیدگی، لکههای رنگی روی پوست، زنگار و ترک خوردگی در محل دم گاه (ترمیم شده به صورت جزئی یا کامل) باشد. همچنین داخل میوه باید فاقد آثار پوکی، کم آبی(چروکیدگی)، لکههای قهوهای و آردی شدن باشد. عیوب جزئی سطحی که بر وضعیت ظاهری، کیفیت محصول، کیفیت نگهداری و بستهبندی میوه تاثیری نداشته باشد مجاز است. حداکثر مجاز میوههای دارای فساد یا نقص داخلی 1 درصد باشد.در بخش بستهبندی نیز آمده، اندازه و وزن میوهها در داخل هر بسته یکنواخت باشد، بستهها باید دارای منافذی برای تهویه مناسب باشند، نوع بستهبندی (وزن، اندازه، مواد بستهبندی) براساس تقاضای مشتری باشد.در بخش نشانهگذاری نیز آمده است: نام رقم وزن یا تعداد هر میوه باید روی بستهها درج شود، عبارت محصول ایران و نام و نشانی تولیدکننده یا صادرکننده یا بستهبندیکننده و همچنین برند محصول نیز باید روی بستهها درج شود و در صورت درخواست مشتری ارائه مرز بیشینه آفتکشها ضروری است.