اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 0:25:56

مزایا و مضرات استفاده از "هل" در غذا، چای و شیرینی

مزایا و مضرات استفاده از

به دلیل آنکه هل مقوی معده و خوشبوکننده دهان است و با کمک به رفع نفخ و باد شکم به هضم بهتر مواد غذایی کمک می‌کند

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1395ساعت انتشار : 1:32:50
به دلیل آنکه هل مقوی معده و خوشبوکننده دهان است و با کمک به رفع نفخ و باد شکم به هضم بهتر مواد غذایی کمک می‌کند