اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 1 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 1 بهمن ماه 1403 ساعت: 17:25:47

تولید قارچ خوراکی در اصفهان ۵۶ درصد افزایش یافت

تولید قارچ خوراکی در اصفهان ۵۶ درصد افزایش یافت

اصفهان - ایرنا - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع قارچ خوراکی در این استان نسبت به هفت سال قبل حدود ۵۶درصد افزایش داشته است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 شهریور 1399ساعت انتشار : 12:0:24
اصفهان - ایرنا - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع قارچ خوراکی در این استان نسبت به هفت سال قبل حدود ۵۶درصد افزایش داشته است.