شهرکرد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، تغذیه نامناسب را از علل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی دانست و گفت: تنها 25 درصد مردم این استان مصرف مناسب میوه دارند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 مهر 1397ساعت انتشار : 12:0:47شهرکرد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، تغذیه نامناسب را از علل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی دانست و گفت: تنها 25 درصد مردم این استان مصرف مناسب میوه دارند.