برای رسیدن به امنیت غذایی بهتر و کیفیت بالاتر بهویژه در کشورهای در حال توسعه، فائو و شرکت مارس اینکورپوریتد آغاز به همکاری کردند.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مهر 1394ساعت انتشار : 12:7:19
برای رسیدن به امنیت غذایی بهتر و کیفیت بالاتر بهویژه در کشورهای در حال توسعه، فائو و شرکت مارس اینکورپوریتد آغاز به همکاری کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و شرکت تولید مواد غذایی مارس اینکورپوریتد (Mars Incorporated) که یکی از شرکتهای بزرگ جهانی تولید مواد غذایی در جهان است. برای رسیدن به امنیت غذایی بهتر و کیفیت بالاتر در طول زنجیره غذایی بهویژه در کشورهای در حال توسعه آغاز به همکاری کردند.
دو سازمان توافقنامه همکاری را با هدف ترویج استانداردهای بینالمللی جهت امنیت و کیفیت مواد غذایی، بهبود مدیریت امنیت مواد غذایی بر اساس اصول علمی بهمنظور کاهش بیماریهای ناشی از مواد غذایی امضا کردند.
بر اساس این توافقنامه، شرکت مارس از برنامههای امنیت غذایی فائو با ارائه اطلاعات ایمنی مواد غذایی و کارشناسان در زمینههای کلیدی حمایت میکند.
همکاری فائو - مارس بر کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی مربوط به آلودگی میکوتوکسین (Mycotonen) تمرکز میکند. میکوتوکسینها، مواد سمی برای شیر و حیوانات هستند که بهوسیله قارچ خاصی تولید میشوند و ممکن است روی تمامی محصولات اصلی مانند گندم، ذرت و سورگوم یافت شود. محدود کردن مصرف میکوتوکسینها یک فاکتور بسیار مهم در بهبود بهداشت عمومی و بهداشت دامی در سراسر جهان است.
دادهها و دانشهای مرتبط به آلودگی میکوتوکسین که توسط شرکت مارس توسعه یافته در گسترش فعالیتهای فائو بسیار سودمند خواهد بود.
فائو میداند که مشارکت با بخش خصوصی بهمنظور بهبود ایمنی مواد غذایی در سطح جهان بسیار مهم است و ایمنی مواد غذایی امری پیچیده است که نیازمند یک رویکرد چندوجهی است.
نماینده شرکت مارس در این توافقنامه خاطرنشان کرد: غذاهای ناسالم روزانه هزاران نفر را از بین میبرد و به اقتصاد کشورهای در حال توسعه آسیب وارد میکند و ما برای رسیدن به امنیت غذایی و تأمین آن متعهد هستیم.
دیو کریان معتقد است: چیزی که ایمن نیست، غذا نیست./
خبرنگار: افسانه زعیمزاده
F-940729-01