اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 5:25:42

آردهای سفید فاقد سبوس هستند

آردهای سفید فاقد سبوس هستند

تهران-ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید براینکه میزان سبوس در آردها باید مورد بازنگری قرار گیرد، گفت: با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده‌ اند و این اقدام می ‌تواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن، دیابت و بیماری‌ های قلبی دامن بزند، سبوس باید طبق استاندارهای مشخص شده در نان‌ها وجود داشته باشد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:0:46
تهران-ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید براینکه میزان سبوس در آردها باید مورد بازنگری قرار گیرد، گفت: با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده‌ اند و این اقدام می ‌تواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن، دیابت و بیماری‌ های قلبی دامن بزند، سبوس باید طبق استاندارهای مشخص شده در نان‌ها وجود داشته باشد.