اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 دى ماه 1403 ساعت: 9:25:15

پاسخ صنایع لبنی درباره افت کیفیت و احتمال افزایش قیمت:/-کیفیت لبنیات کاهش نیافته است/ افزایش قیمت نداریم

پاسخ صنایع لبنی درباره افت کیفیت و احتمال افزایش قیمت:/-کیفیت لبنیات کاهش نیافته است/ افزایش قیمت نداریم

صنایع غذایی> در حالی که رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرده که برخی از کارخانه‌های لبنی کمیت و کیفیت تولید‌شان را به دلیل بالا‌رفتن هزینه‌ها کاهش داده‌اند، صنایع لبنی معتقدند این ادعا بی‌اساس بوده و کاهش کیفیت و کمیت، هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آبان 1394ساعت انتشار : 11:7:45
صنایع غذایی> در حالی که رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرده که برخی از کارخانه‌های لبنی کمیت و کیفیت تولید‌شان را به دلیل بالا‌رفتن هزینه‌ها کاهش داده‌اند، صنایع لبنی معتقدند این ادعا بی‌اساس بوده و کاهش کیفیت و کمیت، هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.کمیت، کیفیت و قیمت محصولات لبنی مدت‌هاست به سوژه کارشناسان مختلف و رسانه‌ها تبدیل شده و گاهی اوقات پای مسئولان را نیز به این ماجرا باز کرده است. اما در آخرین چالش و اظهارنظر خسرو فروغان گران‌سایه - رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران - مدعی شد کهبرخی از کارخانه‌های لبنی در سال‌های گذشته به دلیل بالا‌رفتن هزینه‌های تولید‌، کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش دادند و در مواردی از شیر‌های با درجه میکروبی بالا یا شیر‌خشک‌های نامعتبر استفاده کرده‌اند.وی دلیل وجود مشکل در صنایع لبنی و افزایش هزینه‌های تولید را زیرساخت‌های نامناسب تولید، مشکلات نوسازی و تجهیزات کارخانه‌ها و غیره دانسته و گفته که اگر بخواهیم ثباتی در وضعیت تولید لبنیات داشته باشیم باید بازنگری اساسی در نحوه‌ی تولید مواد لبنی صورت گیرد که این تغییر نوسازی هم در زمینه فیزیکی و هم در زمینه نرم‌افزاری باید صورت گیرد تا بتوان با صنایع لبنی سایر کشورها رقابت کرد.این در حالی است که محمد فربد - عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی - در پاسخ به این ادعا تصریح کرد: هنگامی که هزینه‌ها بالا می‌رود تولید را کاهش نمی‌دهند، چراکه کاهش تولید منجر به افزایش هزینه می‌شود.وی افزود: شیر ورودی کارخانه‌ها براساس روندی ثابت توسط دامداران تحت قرار‌داد هر شرکت تحویل می‌شود؛ بنابراین ادعای استفاده از شیرهای با بارمیکروبی بالا به منظور کاهش هزینه‌های تولید بی‌اساس است.عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی ادامه داد: حاصل استفاده کردن از شیرهای با بارمیکروبی بالا محصولات باکیفیت پایین‌ خواهد بود و این امر ضایعات را برای صنایع افزایش می‌دهد و خسارات بیشتری را متوجه آنان خواهد کرد.فربد همچنین در خصوص ادعای این عضو اتاق بازرگانی ایران درباره‌ استفاده از شیر خشک نامعتبر تصریح کرد: شیر خشک نامعتبر نداریم، چرا که واحد‌های تولید‌کننده شیر خشک تحت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می‌کنند.وی درباره اینکه گفته می‌شود "ارائه بسته جدید اقتصاد و حجم‌ پول‌هایی که قرار است به عنوان‌های مختلف تزریق شود باعث افزایش قیمت محصولات مختلف از جمله لبنیات در آینده خواهد شد" گفت: افزایش قیمت لبنیات در آینده نزدیک ممکن نیست و تاثیر‌پذیری کمتری از تورم آتی دارد اما حاشیه سود ناچیز صنایع لبنیات، امکان سرمایه‌گذاری‌های جدید را غیرممکن می‌کند.منبع:ایسنا