هدر رفت مواد غذایی طیف وسیعی دارد. از ضایع شدن محصولات کشاورزی گرفته تا دور ریز غذا در منازل و رستورانها.بر اساس آمارها 30 درصد ضایعات مربوط به نان، 30 تا 50 درصد میوهها و 10 درصد برنج است.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1395ساعت انتشار : 12:12:43هدر رفت مواد غذایی طیف وسیعی دارد. از ضایع شدن محصولات کشاورزی گرفته تا دور ریز غذا در منازل و رستورانها.بر اساس آمارها 30 درصد ضایعات مربوط به نان، 30 تا 50 درصد میوهها و 10 درصد برنج است.