اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 1 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 1 بهمن ماه 1403 ساعت: 1:25:57

چالش فرآورده‌های غذایی زیرپله‌ای/ افزایش ۲۰ درصدی مصرف نان

چالش فرآورده‌های غذایی زیرپله‌ای/ افزایش ۲۰ درصدی مصرف نان

مدیرکل فٰرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید زیرپله‌ای و تقلبی برخی مواد غذایی گفت: این محصولات نام و نشان و مجوز هم ندارند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1399ساعت انتشار : 17:0:33
مدیرکل فٰرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید زیرپله‌ای و تقلبی برخی مواد غذایی گفت: این محصولات نام و نشان و مجوز هم ندارند.