اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:16

رئیس سازمان غذا و دارو: شکر، نمک و روغن محصولات غذایی کاهش می یابد

رئیس سازمان غذا و دارو: شکر، نمک و روغن محصولات غذایی کاهش می یابد

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: درصدد هستیم، شکر مصرفی در مواد غذایی را تا 15 درصد، نمک را تا 12 درصد و روغن مصرفی در غذاها را تا 2 درصد کاهش دهیم.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1396ساعت انتشار : 14:8:4
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: درصدد هستیم، شکر مصرفی در مواد غذایی را تا 15 درصد، نمک را تا 12 درصد و روغن مصرفی در غذاها را تا 2 درصد کاهش دهیم.