معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: درصدد هستیم، شکر مصرفی در مواد غذایی را تا 15 درصد، نمک را تا 12 درصد و روغن مصرفی در غذاها را تا 2 درصد کاهش دهیم.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1396ساعت انتشار : 14:8:4معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: درصدد هستیم، شکر مصرفی در مواد غذایی را تا 15 درصد، نمک را تا 12 درصد و روغن مصرفی در غذاها را تا 2 درصد کاهش دهیم.