تهران - ایرنا - از آنجا که خطر کم خونی در ماه مبارک رمضان برای برخی افراد افزایش می یابد، آگاهی از اثرات مصرف انواع مواد غذایی و ترکیب آنها در پیشگیری یا ایجاد کم خونی در این ایام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 تیر 1395ساعت انتشار : 11:22:24تهران - ایرنا - از آنجا که خطر کم خونی در ماه مبارک رمضان برای برخی افراد افزایش می یابد، آگاهی از اثرات مصرف انواع مواد غذایی و ترکیب آنها در پیشگیری یا ایجاد کم خونی در این ایام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.