یزد - ایرنا - یکی از متخصصان تغذیه در یزد با اشاره به افزایش مصرف انوع آجیل بر پایه یکی از سنت ها در میان ایرانیان در روزهای نوروز گفت: استفاده از آجیل می تواند منافع و معایبی داشته باشد، شهروندان برای حفظ سلامتی خود حد اعتدال را در مصرف رعایت کنند تا دچار بیماری نشوند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 فروردین 1398ساعت انتشار : 7:1:53یزد - ایرنا - یکی از متخصصان تغذیه در یزد با اشاره به افزایش مصرف انوع آجیل بر پایه یکی از سنت ها در میان ایرانیان در روزهای نوروز گفت: استفاده از آجیل می تواند منافع و معایبی داشته باشد، شهروندان برای حفظ سلامتی خود حد اعتدال را در مصرف رعایت کنند تا دچار بیماری نشوند.