اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

ساخت مرکز تجاری به جای تولید نان صنعتی

ساخت مرکز تجاری به جای تولید نان صنعتی

گروه بازرگانی: در ششمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران بررسی تولید نان صنعتی و سلامت نان در دستور کار قرار گرفت. نماینده سازمان استاندارد درخصوص افزودنی‌های غیرمجاز به خمیر نان سنتی و ماشین‌های پخت غیراستاندارد،‌ هشدار داد. در این نشست حاضران که خود از فعالان عرصه تولید آرد و نان صنعتی و نهادهای نظارتی دولتی بودند، کمیته‌ای برای پیگیری مسائل مرتبط با این تولید نان سنتی و صنعتی شکل دادند تا همواره مشکلات موجود در این حوزه را پیگیری و برای حل آن راهکار ارائه دهند. مساله وجود بلانکیت (جوهر قند) در نان سنتی که از سوی مشاور رئیس سازمان استاندارد اعلام شد، قرار است مورد پیگیری سازمان غذا و دارو قرار بگیرد.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - بازرگانیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 شهریور 1394ساعت انتشار : 10:58:4
گروه بازرگانی: در ششمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران بررسی تولید نان صنعتی و سلامت نان در دستور کار قرار گرفت. نماینده سازمان استاندارد درخصوص افزودنی‌های غیرمجاز به خمیر نان سنتی و ماشین‌های پخت غیراستاندارد،‌ هشدار داد. در این نشست حاضران که خود از فعالان عرصه تولید آرد و نان صنعتی و نهادهای نظارتی دولتی بودند، کمیته‌ای برای پیگیری مسائل مرتبط با این تولید نان سنتی و صنعتی شکل دادند تا همواره مشکلات موجود در این حوزه را پیگیری و برای حل آن راهکار ارائه دهند. مساله وجود بلانکیت (جوهر قند) در نان سنتی که از سوی مشاور رئیس سازمان استاندارد اعلام شد، قرار است مورد پیگیری سازمان غذا و دارو قرار بگیرد.