تهران- ایرنا- رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت، گفت: با همکاری ستاد مراسم ارتحال و کمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای کنترل عوامل محیطی در تمام مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرن انجام می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:1:2تهران- ایرنا- رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت، گفت: با همکاری ستاد مراسم ارتحال و کمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای کنترل عوامل محیطی در تمام مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرن انجام می شود.