اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:16

موانع ترقی بهای شکر به علت افزایش تولید در تایلند

موانع ترقی بهای شکر به علت افزایش تولید در تایلند

صنایع غذایی> اقتصد غذا - روند صعودی بهای شکر در چند روز گذشته نمی تواند پایدار بماند، زیرا تولید آن در تایلند به طرز چشمگیری افزایش یافته است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مرداد 1394ساعت انتشار : 18:57:19
صنایع غذایی>اقتصاد غذا - روند صعودی بهای شکر در چند روز گذشته نمی تواند پایدار بماند، زیرا تولید آن در تایلند به طرز چشمگیری افزایش یافته است.به گزارش پایگاه خبری صنایع غذایی و کشاورزی ایران «فود پرس»،نرخ شکر خام برای تحویل در اکتبر صبح روز سه شنبه 21 ژوئیه با 2 درصد افزایش مواجه گردید، سپس در بعدازظهر رشد 0.2 درصدی داشت و در پایان وقت هر پوند 11.46 سنت به فروش رفت. پیش از آن نرخ شکر خام به هر پوند 11.35 سنت رسیده بود، ماه قبل نیز تا سطح هر پوند 11.10 سنت تنزل یافته بود که پایین ترین قیمت از ژانویه 2009 به بعد محسوب می گردید.بنا بر این گزارش در همین حال هند تولید شکر سفید را افزایش داده است زیرا تصفیه کنندگان شکر به پول بیشتر برای پرداخت بدهی خود به فروشندگان نیشکر نیاز دارند.