
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه بهتر است مواد غذایی به گونهای فریز شوند که هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود، گفت: زمانی که غذای پخته از فریزر خارج شد باید کاملا داغ و سپس مصرف شود.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1400ساعت انتشار : 9:0:25یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه بهتر است مواد غذایی به گونهای فریز شوند که هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود، گفت: زمانی که غذای پخته از فریزر خارج شد باید کاملا داغ و سپس مصرف شود.